Nieuws

Weekschema 21-28 aug

Hierbij het weekschema van 21 -28 augustus


weekschema 7-21 aug

Hierbij het weekschema van 7 tot en met 21 augustus


UEFA C YOUTH/TC 3- JEUGD BIJ VVV-VENLO

Aankomend seizoen 2017-2018 hebben VVV Venlo en de KNVB Academie de handen in één geslagen om gezamenlijk een opleiding UEFA C YOUTH bij VVV Venlo te organiseren. Zowel VVV-Venlo als de KNVB Academie zijn ervan overtuigd dat deze opleiding direct een positieve bijdrage levert aan de bredere ontwikkeling als voetballer en de kaderontwikkeling bij amateurverenigingen waarmee VVV Venlo een samenwerkingsverband heeft. De cursus is een regulaire TC-3 jeugdcursus, die in samenwerking met VVV-Venlo  en de KNVB zal worden georganiseerd.


Wijziging weekschema 19 juni-2 juli

Hierbij het weekschema van 19 juni tot en met 2 juli.


Geslaagd 2017!!

Yahcurroo Roemer, Semmy Wolter, Levy Bosch, Joel Roeffen, Nino Jacobs, Simon Janssen, Jesse Probst, Martijn Samson, Stan van Dijck, Jesse Probst, Lars Joosten, Jens van Hees en Jorick Schilken deden afgelopen weken eind examen.


Finales O17 en O19 komende zaterdag 17 juni!!

Komende zaterdag 17 juni vinden de finales van de nacompetitie plaats. Zowel VVV-Venlo O17 als VVV-Venlo O19 bereikten deze finale.


TOP toernooien 2017 geslaagd!

De Top-toernooien anno 2017 zijn geslaagd. Veel publiek, goede weersomstandigheden en voortreffelijke deelnemersvelden zorgden voor dit succes.


Uitslagen TOP Toernooien 27 en 28 mei

 Afgelopen weekend vonden onder prachtige weersomstandigheden drie Top-Toernooien in de regio plaats. Bij SV Panningen vond het Jorrit Hendrix U11 Toernooi powered by Body & Brains plaats, in Velden het Decom Top D (U13) toernooi en in Herten het Beau Vilters Top C (U15) toernooi.


Jeugdafsluiting geslaagd!

Vanmiddag speelde VVV-Venlo O15 een oefenwedstrijd tegen de trainers, assistent-trainers, leiders en andere stafleden van de jeugdopleiding van VVV-Venlo. Deze wedstrijd vond plaats ter afsluiting van het jeugdseizoen.


Weekschema 29 mei - 5 juni

Hierbij het weekschema van 29 mei - 5 juni.


nacompetitie voor O19 en O17

VVV-Venlo O17 en O19 spelen komende weken nacompetitie. O17 om terug te keren naar de Eerste Divisie en O19 om zich te handhaven in de Eerste Divisie.

 


Weekschema 22-29 mei

Hierbij het weekschema van 22-29 mei


Weekschema 15-22 mei

Hierbij het weekschema van 15-22 mei.


Examen jeugdspelers begonnen!

Voor een aantal jeugdspelers zijn de eindexamens begonnen, wij wensen jullie veel succes!


Talentenwandsponsors te gast 28 april

Afgelopen vrijdag 28 april waren de Talentenwandsponsors van jeugdspeler Diego van Zutphen te gast, namelijk Quickprint Deurne en Eetcafe de Potdeksel.


Ibrahim Karpuz geselecteerd voor toernooi in Duitsland

Onze Duitse O14 speler Ibrahim Karpuz is geselecteerd voor een selectietoernooi van de Westduitse Voetbal Bond op 12 mei in Duisburg. Aan dit toernooi nemen vooral spelers deel van clubs als Bayer Leverkusen, 1.Fc Köln, Borussia Mönchengladbach, Schalke 04 en  Borussia Dortmund. Ibrahim zal VVV-Venlo vertegenwoordigen. Wij wensen hem veel success.


Weekschema 8-15 mei

Hierbij het weekschema van 8-15 mei.


Wij zoeken jeugd assistent trainers

De opleiding van VVV-Venlo zoekt voor komend seizoen (1718) assistent trainers voor haar jeugdteams.

 


VV Baarlo winnaar!!

Het jeugdteam van PartnerClub vv Baarlo is winnaar geworden van de 19e editie van de VVV-Doelpuntenbokaal seizoen 2016-2017


VoetbalStages 21 t/m 24 aug!

VVV-Venlo VoetbalStages (21 t/m 24 augustus) komen er aan….


Kom jij als staflid VVV-Venlo versterken?

Kom jij onze jeugdopleiding versterken? VVV-Venlo speelt komend seizoen weer in de Eredivisie! Wat hebben we hier met z’n allen hard voor gewerkt. Ook de Jeugdopleiding, dit seizoen nog gecertificeerd op nationaal niveau, is alweer druk bezig om komend seizoen te zorgen dat alle Jeugdteams een goede staf hebben. Jeugdopleiding VVV-Venlo leidt spelers op voor het beroep betaald voetballer.

 


Scheidsrechters en grensrechters gezocht

 De jeugdopleiding van VVV-Venlo is op zoek naar jonge, enthousiaste leergierige scheidsrechters en grensrechters.


lotenverkoop O10

Vrijdag 28 april  zal de O10  van de jeugdopleiding van VVV-Venlo lootjes gaan verkopen waarbij de opbrengst ten goede aan de jeugdopleiding komt.


Weekschema 24 april -1 mei

Hierbij het weekschema van 24 april -1 mei.


aanpassing data: mini cursus voor jeugdtrainers

MINI CURSUS VOOR JEUGDVOETBALTRAINERS

DE TECHNIEK VAN HET VERDEDIGEN